Objave in sporočila za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST 24.10. 2021

ZAHTEVE LJUDSTVA:

1. UKINITEV POGOJA PCT

2. VZPOSTAVITEV DELUJOČEGA ZDRAVSTVENEGA SISTEMA ZA VSE DRŽAVLJANE

3. VZPOSTAVITEV NEPOSREDNE DEMOKRACIJE


OBRAZLOŽITEV ZAHTEV:

1.A )

VIRUS (SARS-CoV-2) NI IZOLIRAN IN TUDI NI DOKAZANA POVEZAVA MED BOLEZENSKIMI ZNAKI IN DOMNEVNIM VIRUSOM. POLEG TEGA JE NERAZUMNO MALO OPRAVLJENIH OBDUKCIJ, PA ŠE TE NE POTRJUJEJO POVEZAVE. PRAV TAKO NI NOBENIH PREPRIČLJIVIH DOKAZOV, DA DOMNEVNI VIRUS LAHKO ŠIRIJO ZDRAVI LJUDJE.

1.B)

PCR TESTI NISO NAMENJENI DIAGNOSTIKI, LAHKO SE JIH UPORABLJA LE V RAZISKOVALNE NAMENE.

1.C)

  • OD ZAČETKA JE BIL ZNANSTVENI OZ. STROKOVNI DISKURZ O CEPIVIH (IN DRUGIH VIDIK T.I. EPIDEMIJE) BLOKIRAN (TUDI NAJUGLEDNEJŠI ZNANSTVENIKI V PREVLADUJOČIH MEDIJIH NISO IMELI MOŽNOSTI SPREGOVORITI O TVEGANJIH V ZVEZI S CEPLJENJEM).
  • KAKOVOSTNA, VARNA IN UČINKOVITA ZDRAVILA, CEPIVA IN GENSKE TERAPIJE JE NEMOGOČE RAZVITI V MANJ KOT ENEM LETU, SPLOH PA VNAPREJ NI MOGOČE NAPOVEDATI, DA JIH BOŠ RAZVIL (SAJ VEMO, DA ZA MNOGE BOLEZNI PO DESETLETJIH RAZISKAV CEPIV NI BILO MOGOČE RAZVITI)
  • ČLOVEK PO PREJEMU T.I. CEPIVA OSTANE SAM, BREZ ZAŠČITE IN ODŠKODNIN V PRIMERU POŠKODB ALI SMRTI.
  • DRŽAVE, KI SO PRVE CEPILE VELIKO VEČINO PREBIVALSTVA (IZRAEL, VELIKA BRITANIJA) IN SO LJUDEM OBETALE POVRATEK V STARE ČASE IMAJO SEDAJ POLNE BOLNICE BOLNIH LJUDI.


2. ŽE PRED IZBRUHOM T.I. EPIDEMIJE SO BILE V ZDRAVSTVU VEČ KOT OČITNE PREDOLGE ČAKALNE VRSTE. PREMALO JE BILO NAMENJENIH SREDSTEV ZA IZGRADJO NOVIH BOLNIŠNIC (OZ. POPRAVILO OBSTOJEČIH BOLNIŠNIC) IN DRUGIH ZDRAVSTEVNIH USTANOV, NAKUP MEDICINSKE OPREME TER PREDVSEM ZAGOTOVITVE ZADOSTNEGA ŠTEVILA ZDRAVSTVENEGA KADRA. TO SE JE V ČASU T. I. EPIDEMIJE ŠE STOPNJEVALO, KLJUB MILJARDAM (IZPOSOJENEGA) DODATNEGA DENARJA V PRORAČUNU (CCA. 4-5 MILIJARD ZA PRORAČUN 2021). ŽALOSTNO SI JE OD ZUNAJ, PREDVSEM PA OD ZNOTRAJ OGLEDATI INFEKCIJSKO KLINIKO V LJUBLJANI. 


3. OHRANJANJE OBLASTI ŽE 30 LET TEMELJI NA NAČRTNEM VZBUJANJU LJUDI V MEDSEBOJNI KONFLIKT MED DVEMA POLOMA (DIVIDE ET IMPERA! DELI IN VLADAJ!), DA NAS KOT »TRETJI« OZ. »NADPOLARNI« LAŽJE OBVLADUJEJO IN MANIPULIRAJO Z NAMI (KJER SE PREPIRATA DVA, TRTJI DOBIČEK IMA). DOZOREL JE ČAS, DA SPREGLEDAMO MANIPULATIVNOST TEH ALI ONIH OBLASTNIKOV, ZAMENJAMO POSREDNO DEMOKARCIJO Z NEPOSREDNO (OBLAST POČIVA (NE SME PA ZASPATI!) OZIROMA JE V LJUDSTVU) IN KOT SVOBODNI, MOČNI IN ODGOVORNI LJUDJE SAMI VZPOSTAVIMO SODELOVANJE IN HARMONIJO.

Več o Srečku Šorliju lahko preberete tukaj: https://www.obrazislovenskihpokrajin.si/oseba/sorli-srecko-2/

Več o Srečku Šorliju lahko preberete tukaj: https://www.obrazislovenskihpokrajin.si/oseba/sorli-srecko-2/

IZJAVA ZA JAVNOST 03.10. 2021

V zborniku »Koronska kriza pod drobnogledom empirične znanosti« so slovenski znanstveniki predstavili ugotovitve svetovno renomiranih strokovnjakov, ki so koronsko krizo razkrili kot največjo prevaro v zgodovini človeštva. PCR testi niso predvideni za diagnostiko in so posledično vsi podatki PCR testov nični in ni objektivne znanstvene osnove za kakršnokoli pandemijo.


Strokovnjaki nadalje razkrivajo namere izkoriščanja zdravstvene krize za sprožitev globalnega državnega udara, za uvedbo totalitarne oblasti na planetu. Prav tako je do leta 2030 načrtovana monopolizacija naravnih virov. Primer za to je poskus slovenskega parlamenta s spremembo pogojev za posege v vodotoke. Globalnim korporacijskim načrtom je podrejena celotna slovenska politična oblast, mediji, sindikati in večina institucij.


Tem nakanam svetovnega kapitala se odločno zoperstavljamo in bomo vztrajali v boju za uresničitev treh temeljnih usmeritev FNR: suverenost, humanizem in sonaravni razvoj.


Znanstvene raziskave dokazujejo, da je umrljivost za boleznijo kovid19 okrog 0,14%, kar je primerljivo s sezonsko gripo.


Nošenje mask je zdravju škodljivo, ker maske ne prepuščajo vlage, so bakterijska gojišča in povzročajo tudi hude zaplete kot na primer bakterijske pljučnice.


Medijsko zastraševanje in teror uničuje zdravje ljudi. Cepiva niso učinkovita. V najbolj precepljenih državah na svetu so v bolnicah predvsem cepljeni ljudje. Podatki agencije EMA kažejo, da je ogromno poškodb v EU zaradi cepiv, mnoge vodijo v smrt. Znanost dokazuje, da so necepljeni ljudje veliko bolj zdravi od cepljenih in ne ogrožajo nikogar.


Zahtevamo od vlade in parlamenta, da ukinejo medijsko cenzuro znanstvenih dokazov, ki dokazujejo škodljivost koronskih ukrepov in eksperimentalnih cepiv.


Fronta narodne rešitve

Več o Srečku Šorliju lahko preberete tukaj: https://www.obrazislovenskihpokrajin.si/oseba/sorli-srecko-2/

Več o Srečku Šorliju lahko preberete tukaj: https://www.obrazislovenskihpokrajin.si/oseba/sorli-srecko-2/

Postani del spremembe!

Naroči se na naše novice